Sortierung-948fa06f
schattdorf-1-169aa093

Фирма “РИКО ЕС” ЕООД е основана през 2015г., но разполага с екип от служители с дългогодишен опит в търговия на едро с дрехи втора употреба в страната и чужбина.
Фирма “РИКО ЕС” EООД е основен дистрибутор на една от най-големите фирми в Европа за производство на дрехи втора употреба, като предлага стоки от всичките й фабрики: Тексайд България, Тексайд Швейцария, Тексайд Германия и Тексайд Мароко.

Също така за да осигури разнообразие на своите клиенти, фирма “РИКО ЕС” ЕООД внася стока с отлично качество и от други големи европейски фабрики.

Фирма “РИКО ЕС” ЕООД разполага със складови бази в гр. София и гр. Варна, но за вас ние можем да организираме доставка до всяка точка на страната  при изгодни условия.

Фирма “РИКО ЕС” ЕООД  е основен доставчик и партньор на Верига магазини за дрехи seconд hand и outlet Mpulse (www.mpulse.bg).

Ако искате да се свържете с нас, моля направете го на страницата ни с контакти.

Дрехи втора употреба на едро?
Свържете се с нас

Нашата продуктова гама обхваща различни варианти на сортиране и пакетиране по качество, типове и цена. Може да разгледате различните опции на страница продукти.

 

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

 

Фирма „РИКО ЕС“ ЕООД започна изпълнението на договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по процедура: BG-RRP-3.005 – Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия. Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Национален план за възстановяване и устойчивост, съфинансиран от Европейския съюз.

Номер на договора за финансиране: BG-RRP-3.005-5226-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“.

Срок на изпълнение: 12 месеца

Място на изпълнение: гр. София Обща цел: Ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП).

Обща стойност на разходите: 18 000.00 лв., от които 18 000.00 лв.
безвъзмездно финансиране.